keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Uran Jälkeen

Teletapit

Teletappien jälkeen Laa-Laa ja Nuu-Nuu olivat kokeneet jääneensä elämissään tyhjän päälle. Maailma oli näyttänyt heille nurjan puolensa verrattuna vaikkapa Tiivi-Taaviin, joka oli jatkanut näyttämötaiteiden parissa ja nykyään esiintyy Broadwayllä eturivin musikaalien yhtenä kirkkaimmista tähdistä.

Laa-Laa sen sijaan oli perustanut kuljetusyrityksen heti pian tv-sarjan päättymisen jälkeen. Verovelat olivat kuitenkin kasaantuneet parissa vuodessa kymmeniin tuhansiin euroihin, ja konkurssi oli lopulta ollut väistämätön. Tänä päivänä Laa-Laa istuu Kylmäkoskella kinteää tuomiota taposta.

Nuu-Nuu puolestaan perusti siivousalan yrityksen, mikä olikin luontevaa sikäli kun Nuu-Nuu on itsekin pölynimurirobotti. Kauaa ei kuitenkaan kulunut kun Nuu-Nuukin jo löysi yrityksensä nimen Kauppalehden protestilistalta. Sittemmin Nuu-Nuu on poistanut kaikki sosiaalisen median profiilinsa ja puhelinnumeronsakin on tätä nykyä salainen. Huhut kuitenkin kertovat, että Nuu-Nuu asuu Nokialla Koskenmäessä neljäkymmentäkaksivuotiaan yksinhuoltajan kanssa nimeltään Pertti.

Muiden teletappien kohtalosta ei ole tarkempaa tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkkio Työstäsi

Palkkio Työstäsi Uolevi Kämmenniemi oli aivan tavallinen jakeluautonkuljettaja. Kesäkuun neljäntenä päivänä vuonna 2007 vakiojakolenkil...