lauantai 2. maaliskuuta 2019

Kohti Unelmaa I

Kohti Unelmaa I

Suomesta oli tullut 2000-luvulla eräänlainen metallimusiikin mekka. Myyttinen pohjoinen kaukomaa, jossa heavy- ja metalliyhtyeet voivat paksusti ja soittavat automaattisesti synkillä iskusävelmillä itsensä koko maailman mittakaavassa suoraan mustanpuhuvan metallikansan sydämeen.

Meksikolainen Carlos Sandels Melasquéz oli päättänyt lähteä tavoittelemaan rokkiunelmaansa, ja sen edessä oli tuntunut johdonmukaiselta muuttaa Suomeen. Pikaisen käännösohjelman avustuksella tehdyn tutkielman jälkeen taiteilijanimeksi oli valikoitunut omaa nimeään mukaileva, suomalaiseen korvaan pomminvarmasti pahaenteiseltä kuulostava Carlos Saatana.

Maantiedossa Carlos sen sijaan ei ollut aivan yhtä etevä. Halpojen asuinkustannusten perusteella asuinpaikaksi valittu Itä-Aure osoittautui kohtalaisen haastavaksi paikaksi löytää soittokumppaneita. Niinpä mies muutti lopulta pääkaupunkiseudulle, missä Carlos Saatanan toimesta perustettiin yhtye nimeltään Enthrone Northern Napalmforest.

Nykyään Carlos asuu hippikommuunissa Helsingin Pukinmäessä, keittelee kiljua ja haaveilee talvisin Meksikon lämmöstä. Sekä kesäisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkkio Työstäsi

Palkkio Työstäsi Uolevi Kämmenniemi oli aivan tavallinen jakeluautonkuljettaja. Kesäkuun neljäntenä päivänä vuonna 2007 vakiojakolenkil...