tiistai 5. maaliskuuta 2019

Henkilöstöpolitiikka

Henkilöstöpolitiikka 

Antero Lemminkäinen oli eräässä keskisuuressa kuljetusliikkeessä ajojärjestelijän tehtävissä toiminut kuljetusesimies. Hän oli marraskuun yhdeksäs päivä vuonna 2011 saanut yhtiön kuljetuspäälliköltä tehtävän soittaa kuljettaja Keisaarelle, ja käskeä tätä keskeyttämään toiminnanohjausjärjestelmän tietojen mukaan jo pitkälti kolmatta tuntia kestäneen työpäivään kuulumattoman ylimääräisen taukonsa.Tämä oli pelottavinta mitä kuljetusesimies Lemminkäinen oli koko elämänsä aikana joutunut tekemään - heti sen jälkeen kun vaimonsa oli taannoin käskenyt mennä ojentamaan paritalonsa seinänaapuria liian suurella volyymilla kello seitsemäntoistakolmekymmentä lauantaipäivänä soitetun musiikin johdosta.

Kädet hikoillen ja silmäkulma nykien kuljetusesimies Lemminkäinen tarttui puhelimeensa, ja valitsi sieltä kuljettaja Keisaaren numeron. Linja hälytti neljä kertaa, minkä jälkeen aukesi. Puhelimesta kuului murinaa ja halkeavan pöydän ääni, kun kuljettaja Keisaari keskeytti lihapiirakkansa syönnin, murisi, ja halkaisi yhdellä napakalla oikean käden liikkeellä lounasravintolan muovisella kukkakuvioidulla pöytäliinalla peitetyn pöydän lastulevykannen.

Kuljetusesimies Lemminkäinen ei tätä nykyä toimi enää ajojärjestelytehtävissä.*

* Hän ei toimi enää missään, vaan atomit jotka olivat muodostaneet kuljetusesimies 
Lemminkäisen solut, ja solut edelleen koko ruumiinsa, jatkavat nyt liikettään pitkin 
universumia erillään toisistaan luonnon normaalissa kiertokulussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkkio Työstäsi

Palkkio Työstäsi Uolevi Kämmenniemi oli aivan tavallinen jakeluautonkuljettaja. Kesäkuun neljäntenä päivänä vuonna 2007 vakiojakolenkil...