tiistai 12. maaliskuuta 2019

Gehennan Valkoinen Liekki

Gehennan Valkoinen Liekki

Tunnelma pakettiauton etupenkillä on kireähkö. Ainakin verrattuna auton takaosaan, missä puheensorina virtaa yhtä vapautuneesti kuin alkoholituotteet. Tuolla nimenomaisella hetkellä kisaillaan siitä, kuka on kertasuorituksena kyennyt masturboida pisimpään. Orkesterin rumpali Seppo Luistola voittaa kilvoittelun kertomuksella kuuden tunnin onnistumisestaan. Basisti Semi Kekkonen osoittaa voittajalle ihailunsa aplodien kera, joiden kesken laulaja Mauri Hektor Väärälahti ryntää äkisti etupenkille ja tuo asiansa ilmi liki täydellä äänenpaineella:

"JOO TOTA, NY PITÄÄ TOPATA KUSELLE. NIINKO NY. SATTUU, RAKKO REPEE, PITÄÄ TOPATA KUSELLE NY"

Edellisen sadankolmenkymmenen kilometrin matkalla on pysähdytty virtsaamaan neljä kertaa, jokaisella kerralla virtsaamisen tarve on syntynyt noin kahdessa sekunnissa ja edelleen näitä seuraavien kolmen sekunnin aikana yltynyt tilanteeksi jossa kipu on liki sietämätön ja virtsaa on kohta penkeillä jos auto ei heti pysähdy. Näin toimii neljäkymmentäviisivuotiaan miehen vartalo, enää kymmenisen vuotta ja kuljettajana toimiva Juhani joutuu itsekin kärsimään näistä ikääntyvän miehen oireista. Tai sitten kysymys on vain niistä yli kymmenestä litrasta erinäisiä nesteitä joita kehoonsa päivän aikana kaataa.

Määränpäähän on matkaa viitisentoista kilometriä, ja seurueen pakettiauto on keskellä moottoritietä kun Juhani saa tarpeekseen. Hän painaa jarrua, ei liikaa, mutta sopivan dramaattisesti, ohjaa pakettiauton sivuun ja komentaa matkustajat ulos. Päivä on ollut Raskas.

"JOO HELVETIN HYVÄ JES KAUHEE KUSIHÄTÄ TOSIAAN LETTINEN SILLON YSIKOLME SYTYTTI ITTENSÄ TULEEN NIVALASSA HAHAHAHAHAA JA TOTA NOIN..."

Maurin ulos mennessään kertoma skenelegenda jää Juhanilta kuuntelematta loppuun havaitessaan rekan valot taustapeilissä. "Ah, vapautus..." hän miettii. "Oi Gehennan vaalea liekki... tule ja päästä meidät tästä..." Juhani sulkee silmänsä ja toivoo että takaa tuleva rekka jyrää koko porukan ja mankeloi sekä ihmiset että auton. Pettymys on kuitenkin suuri, kun silmät avattuaan näkökentässä on rekan perävalot sekä venäläinen rekisterikilpi.

Takaisin sisälle tullessaan Semi Kekkonen vakuuttaa Juhanin siitä, että tämä oli viimeinen tauko ennen päämäärää. Seppo ja Mauri vakuuttavat olevansa huomattavan sekaisin. Tästä Juhani ei tarvitse pantiksi mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Palkkio Työstäsi

Palkkio Työstäsi Uolevi Kämmenniemi oli aivan tavallinen jakeluautonkuljettaja. Kesäkuun neljäntenä päivänä vuonna 2007 vakiojakolenkil...